Spontaneous day

13 december 2024 - Windhoek, Namibië

We hebben vandaag een soort van uitslaap dag. 9:00 uur zitten we aan het ontbijt. Gewoon om een beetje bij te komen en uit te rusten. Na het ontbijt hebben we een fijne tijd van gebed en worship. Dit ga ik thuis ook echt volhouden. Het is een goed begin van de dag.

Daarna besluiten we om samen te  journallen. Een journal is een soort dagboek. Ik heb hier in Namibië echt behoefte om elke dag te schrijven wat er is gebeurd. Er gebeurt zoveel dat ik dat niet allemaal onthoud. Ronaldo heeft inmiddels ook een journal/notitie boek en volgt mijn voorbeeld.

Voor lunch zijn we creatief vandaag. Er is bijna niks meer in huis. Ronaldo bedenkt dat we salade kunnen maken van macaroni, een restje ham en gekookt ei. Het smaakt nog best goed ook.

IMG_9482

De middag besteden we aan het voorbereiden van een voedsel pakket actie dat we volgende week gaan organiseren.

En daarna maken we ons klaar voor een gezellig avondje. We gaan eten in Joe’s Beerhouse. Samen met Muhammed. Een goede vriend van Ronaldo die wij ook heel goed kennen.

IMG_9505

Het is een heel leuk en gezellig restaurant. We eten heerlijk en het is fijn om even bij te praten. De jongens genieten enorm en ik ook!

IMG_9534

IMG_9569
We brengen Muhammed weer naar huis en daarna rijden we weer naar ons huisje. Het was een heerlijke ontspannen dag.

1. Fré Schreiber:
    13 december 2024
    Wat een verhalen en wat een belevenis Ellie, we leven volop mee.