Een vrije dag

27 november 2024 - Windhoek, Namibië

Vandaag was het een nationale feestdag in Namibië vanwege de verkiezingen. Het is nodig dat mensen hier een vrije dag voor krijgen want ze moeten een hele dag in de rij staan. En dat in de brandende zon. Geen wonder dat de helft van de mensen hier op de basis niet gaat stemmen. En dus was het een vrije dag.

Na een rustige ochtend en even lekker bijkomen kwam onze Namibische zoon Ronaldo naar m’n huisje. We hebben elkaar echt gemist. Dus namen we tijd om samen te praten en te bidden. Dat was fijn.

Vanmiddag besloten we naar de supermarkt te gaan om vanavond een diner te koken voor vrienden van Ronaldo hier. Nadat we met z’n drieën een taxi hadden genomen bleken de supermarkten gesloten te zijn vanwege de verkiezingen. Na nog een rondje met een taxi vonden we toch nog een supermarkt die open was. En dus kochten we allemaal lekkere dingen voor een gezond diner.

En zo gebeurde het dat er hier 5 jonge jongens aan tafel zaten te genieten van heerlijk eten. Zo verslonden het!! En zo dankbaar.
Op dit moment zitten ze binnen monopoly te spelen, terwijl ik nog even lekker op het terras zit. Het is nog lekker warm.

IMG_8303IMG_8299IMG_8278

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade